banner



Αποτελέσματα Εκλογών Κιναλ - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στη Φωκίδα – dorida - Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης.

Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Thetoc team published 05 δεκ. Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν.

Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Î'υτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι του ΚΙΝÎ'Λ στη Φωκίδα â€
Î'υτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι του ΚΙΝÎ'Λ στη Φωκίδα â€" dorida from doridanews.gr
Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Thetoc team published 05 δεκ. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Την πρώτη θέση στην κούρσα . Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ.

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Την πρώτη θέση στην κούρσα . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Στα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ, στο 50% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης. Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Thetoc team published 05 δεκ. Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Ειδήσεις & νεα της πτολεμαϊδας, από κοζάνη, δυτική μακεδονία, εορδαία εφημερίδα πτολεμαίος.news of eordaia ptolemaida kozani, macedonia by .

Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Î'ποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιους δήμους κέρδισαν ΝÎ
Î'ποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιους δήμους κέρδισαν ΝÎ" from cdn.cnngreece.gr
Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Στα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ, στο 50% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ.

Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Στα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ, στο 50% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ειδήσεις & νεα της πτολεμαϊδας, από κοζάνη, δυτική μακεδονία, εορδαία εφημερίδα πτολεμαίος.news of eordaia ptolemaida kozani, macedonia by . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Thetoc team published 05 δεκ. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Την πρώτη θέση στην κούρσα .

Thetoc team published 05 δεκ. Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Την πρώτη θέση στην κούρσα .

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Συνάντηση του Ρώσου κοσμοναύτη Oleg Artemyev με τον
Συνάντηση του Ρώσου κοσμοναύτη Oleg Artemyev με τον from dimos-news.gr
Στα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ, στο 50% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης. Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν.

Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο κιναλ, έχουν ώς εξής: Με τη συμμετοχή να σπάει το ρεκόρ του 2017, οι εκλογές του κιναλ χρειάστηκε να πάρουν. Στα πρώτα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του κιναλ, στο 50% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ειδήσεις & νεα της πτολεμαϊδας, από κοζάνη, δυτική μακεδονία, εορδαία εφημερίδα πτολεμαίος.news of eordaia ptolemaida kozani, macedonia by . Έκλεισαν οι κάλπες στα περισσότερα εκλογικά κέντρα. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης. Η ώρα για τα αποτελέσματα των εκλογών του κιναλ. Παράταση μιας ώρας, με τις κάλπες να κλείνουν. Thetoc team published 05 δεκ. Την πρώτη θέση στην κούρσα . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Αποτελέσματα Εκλογών Κιναλ - Î'υτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι του ΚΙΝÎ'Λ στη Φωκίδα â€" dorida - Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης.. Την πρώτη θέση στην κούρσα . Thetoc team published 05 δεκ. Το alfavita.gr σας ενημερώνει συνεχώς με όλα τα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο των καλπών για τις εκλογές του κιναλ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8.

0 Response to "Αποτελέσματα Εκλογών Κιναλ - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στη Φωκίδα – dorida - Εν αναμονή 2 ακόμα εκλογικών τμημάτων στημ π ε κοζάνης."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel